2021-05-31 687 浏览
2021-5-30大约中午2点半过到去,职员话冇放题,只可以叫套餐,我睇下有咩食既时候职员强调3点落场last order,好似我阻佢落场我错咁。我见D人写高质好味,心谂有质素系串D㗎喇,忍下啦。一入到去职员带我去果左张枱D櫈系冇抹过既,有D水渍定食物既汁,感觉唔卫生,去另一张枱,情况一样,只不过少D水渍,要自己抹。叫左个饭,叫左走葱,个饭上枱时冇走葱,我问个职员,佢就话(系㖞!你自己夹返。)三文鱼子尚可接受,海胆冇味,带子苦,最好味系罐可乐。我知阻你地班大哥大姐落场,都唔敢留太耐,已经尽左力食快D,下午3点03分埋单走,真系唔好意思。之后行一阵屯市,个肚一直响,5点几返到屋企肚泻。服务态度不佳,收服务费。
之后行一阵屯市,个肚一直响,5点几返到屋企肚泻。
服务态度不佳,收服务费。