无论鸡煲定配料质素都系好既。所以我系第3次番黎帮衬。但今次受到既对待令我唔会再黎。我18号打电话订位话订(听日)7:45。今日订听日,唔洗讲日期唔洗讲星期,一定唔会mark错啦。点知到店,话我无订位,查通话记录有我电话但听电话既人无mark.。见现场约4成枱吉既,又话全部比人book晒。问佢𠮶张明明食完走左未执,又话𠮶张枱老板既。有张明显系隔离枱太多野放私人物品既,又话系番留比老板。放弃出门口计划去第二度食野,一阵就出黎话老板话佢张枱比我地。咁啱大雨,佢d野又系好食既,于是都系入店帮衬。点知叫左1次安格斯,上左3碟各3块之后,就所有安格斯全部无晒?同埋佢之前所讲既book晒,老板留既枱,都无人黎过坐啰……呢间店本身无限时任食,我认为我8点先到食到9点半都饱先会打去book呢个时间。如果间店觉得咁迟先入座系唔适合或者阻住佢地会收舖,可以订位时声称满左,咁我可以唔洗特登行去。又或者咁啱遇到大胃王食晒d食材招呼唔到我地呢d迟黎既,可以直接讲,唔洗想唔比我地入,入左又9块安格斯就全部显示售罄。有位上菜既姐姐好好礼貌好亲切,所以先会比ok而唔系差评。

有位上菜既姐姐好好礼貌好亲切,所以先会比ok而唔系差评。