2011-05-19 2 浏览
太太有团购优惠,60元一位就有个任食午餐,基本上系无左日本菜啫,可接受!由于已订位,一去到就可以就坐,但第一轮点选的菜等了超过15分钟,可能厨房师父未上力,或者个锅未烧热挂,不过第一轮过后就好好多,接著入的ORDER纸,10分钟内都可以到,而且无漏单,反而成日俾多我添,可能食左其他枱的点菜,大家记得写枱号写得清楚些吧!服务OK,换碟换得好密,但系传菜的人就麻麻,成日飞碟,或者将碟菜放在枱边就走左去!讲完服务,都要讲下食物质素,基本味道可接受,炸物多了点,煮物油了点,由于全枱不吃辣,辣物不详,可推介的会系蔗虾、鸡丝粉皮、汤河同埋咸柠水,似乎东南亚菜式比中式菜做得好,以60元来说,绝对叫超值,好多中价菜馆都未必有佢咁好食。最后都想表扬当日换碟那位小姐,佢好勤力,而且主动同客人讲下野,问下客人够唔够食,抵赞。另外,希望店舖改善一下佢个甜品柜,放正系大门,但攞甜品的柜门却在客户坐位后面,攞甜品极不方便,而且有时仲撞到其他客人,好唔好意思嘛。

2011-04-30
  • 蔗虾、鸡丝粉皮、咸柠水