2018-09-11
其实本人系第二次帮衬,今日叫同事去既时候已经面有难色,不过我叫到都照去。毕竟第一次去果阵都算不错。听同事讲上星期再去比人赶,最重要系服务态度,所以要亲身感受下系佢唔好彩的真有其事。入到去,大概6,7成满,仲有几张卡位,佢就叫我哋2人去撘枱。 ok 当你预阵间多客。 落单冇问题,问我哋饮唔饮汤,但系冇上,放低咗饮品,上埋我碟饭,见我对面个人兄(撘枱)食完,就叫我哋搬位,去撘另一张,果张有两个阿叔,都食完饭,净返饮嘢。啱啱嘢黎齐,就开始吹我哋,都未食完碟饭,就问我要唔要收走。我同事叫丁面多士,人哋拮起块多士就想收人碗面。再过多5分钟,有个阿姐直头行过黎好燥既语气 讲 “食完未呀出面好多人等”。 比佢搅到咩心情都冇,嗱嗱林食完走。 其实我12:40行入去12:58就走,真系浪费你咁多时间咩。大家去食做好准备就ok, 态度比人哋澳牛仲要差。
ok 当你预阵间多客。
大家去食做好准备就ok, 态度比人哋澳牛仲要差。