👧🏻都几重视早餐 觉得一天以good breakfast开始系美好嘅事☺️🍌:Fruit Bowl with Milk ($70)见到色彩缤纷已经心花怒放🌺满满多种生果 下面有yogurt & nut churchy 再配鲜奶 成个组合好fresh好健康🌱食完成碗原来都够饱饱 如果多啲地方有得食就好啦💚🥚:All Day Breakfast ($98)卖相+variety💯 最可以睇到技术含量应该系炒蛋同烤磨菇蕃茄 炒蛋睇样已经知滑溜溜 而磨菇加左香草去烤好惹味 值得一提系面包烘得外脆内软 无搽任何dressing都已经好有面包香味yummy! 薯饼好脆唔会油淋淋 其余茄汁豆 德国肠 火腿 烟肉都丰富成个all day breakfast😋🥞:Pancake (extra +$12)软绵绵嘅pancake配盐味牛油同糖浆 钟意呢个质地嘅pancake唔会实的的 重点系价钱好reasonable!📝自从前年去完加拿大 就好怀念好chill嘅西式早餐☀️Coffee by Zion真心食物内外兼备 另外仲有Egg Benedict / bagel等等都好吸引 相信我好快会再去出走一趟💨

🍌:Fruit Bowl with Milk ($70)
Fruit  Bowl  with  Milk

🥚:All Day Breakfast ($98)
All  Day  Breakfast

🥞:Pancake (extra +$12)
Pancake

2019-08-25
$90 (早餐)
Fruit  Bowl  with  Milk
All  Day  Breakfast