2022-03-21 529 浏览
已经好耐无出街食饭,今日就出街堂食一个午饭😁今次试下呢间泰国野,佢开左咁耐,之前其实都想试下咖啦~今日叫左3个午餐第一个 泰式青咖喱鸡柳饭同想像有少少距离😑唔够青咖喱味,系咸味居多,鸡柳无乜意见,因为鸡柳已经有心理准备系鞋鞋地咖啦,不过个茄子几好味。第二个 泰式海南鸡饭海南鸡好味 ,系我心想既水准之上,个饭就真系无谂过会有惊喜啦😋👍味道刚好,系可以令你一路想食个饭既感觉,推荐要一试!第三个 鲜虾炒金边粉呢个都好食,唔会太咸,个金边粉唔会炒到出嚟淋晒一pat pat,个粉口感好 有咬口 够烟韧,唔食鸡饭一定要试呢个👍食品几好啦,质素非常接受,不过饮品就大问题啦,我叫个柚子梳打同青柠梳打柚子梳打饮落只系饮到梳打水,不过佢真系有少少柚子系到,又无乜甜味😮‍💨,青拧梳打就相反,好甜,系太甜😖。之后我听到左右枱都出现太甜或者太多奶既问题。😟😟😟
已经好耐无出街食饭,今日就出街堂食一个午饭😁
今次试下呢间泰国野,佢开左咁耐,之前其实都想试下咖啦~

今日叫左3个午餐
第一个 泰式青咖喱鸡柳饭