2018-02-23 360 浏览
我真的好少喺呢度留评语, 但为了其他唔知的人, 应该留下ㄧ篇个人评语, 如果你们睇完都仲想去, 就祝你好彩! (服务)好坦白讲, 诺士佛台就系我家附近, 所以由金巴利道至楼上舖都会系我的选择! 我无需要酒店的服务, 但不至于好似我们欠了他们, 问个中国籍男人攞Menu 就黑面! 咩事呀? 我们来食嘢啫, 吾驶咁呀? 好多韩国歺厅枱面都有免费水提供, 呢间系要人买水饮!! ok 都算! 我点的是 Mango Smoothie! 但无芒果味, 真系好似无味沙冰!! 不会主动望下客人有无野需要! 只顾玩电话!!! 已经是10:30pm(平日晚) 场内吾忙, 但我们仍要按枱上的钟, 因为我举手无人理!!!(食物) 点了三款全是辣的, 连牛肉粉丝都小辣, 平时都食得辣, 但他们的劲辣 (menu 有写的) 是谭仔的最劲辣多两倍! 所以我只可以讲我们可能吾食得辣啰! 但根本唔适合香港人去食! 但适合ㄧ些钟意挑战辣度的朋友! 总结: 若是不知道点做服务, 就吾好再做! 若是不知道如何煮食物, 就吾好再煮!

(食物) 点了三款全是辣的