2019-05-11 730 浏览
星期六好心情谂住食个好西 谂起yoho下面有间新麻蒲就想去食下肉 多人就预左 等左成个钟先入得 但起出面睇入面系仲有好多位 摆明系员工做野慢由晚饭时间等到变左happy hour 成9点先入座,仲要安排我地坐厨房洗碗隔离全程就系乒铃乓啷既洗碗声 啲洗碗姨姨仲要系咁好大声嘭啲碗碗碟碟 嘈到全程我同朋友系要劲大声讲野 净系想快d食完走一坐低就上咗啲小食 虽然都系𠮶啲 但系除咗泡菜都系比以前冇咁好食既然等到变咗happy hour 就叫左佢呢一个餐但系其实份量系极细 用个杯仔装 每款肉得4-5旧 如果净系叫肉系一定唔会够饱 虽然无可否认佢嘅肉系的确几好食 好入味 唔需要点太多酱都好食,但系佢啲员工真系好慢 好几次不停㩒个钟都系冇人黎 要我哋自己主动叫佢 仲要西口西面 越食越燥底!于是就追加左个饭 只系加咗$48系几抵,但系味道的确麻麻最令我失望系呢个泡菜煎饼,因为太想食嘅关系特登正价加咗$75叫和黎食,同埋我记得之前食过系好好食嘅,但系嚟到真系好 失 望 块煎饼厚到不得了 一食落去成口都系面粉,海鲜同泡菜都唔系特别多,啲虾都唔系特别新鲜总之系好耐冇食 特登排左成个钟结果系咁嘅质素,真系好失望

既然等到变咗happy hour 就叫左佢呢一个餐

于是就追加左个饭 只系加咗$48系几抵,但系味道的确麻麻

总之系好耐冇食 特登排左成个钟结果系咁嘅质素,真系好失望同埋以后都唔会再嚟
2019-05-11