2010-10-31
平时唔多喜欢食泰国餐的我,今次食过后都忍唔住要上来赞一赞今次系兴祝我honey妈咪的生日. 环境好舒服同气氛唔错. 以下系我们点的食物: 香芒软壳蟹米纸卷-e个系我的最爱.味道好清甜又有口感!有2个汁:酸甜汁同芒果汁。2个汁都好好食~!香葱蒜茸包-虽然价钱平易($20),但味道真系唔错,仲好翠!!!炭烧沙嗲牛串-牛肉ok~沙嗲汁最好食!炭烧猪颈肉-E个我食左好多。一来个份量都多,二来个口感真系好爽~!马拉盏通菜-好食。咖哩牛筋腩-哗!E个牛腩真系好林同好juicy! 个咖喱汁都俾我们食唒!正呀~明炉乌头-可能我唔系好like乌头个味啦,所以我觉得一般。但条鱼真系几大条!干葱炸酿豆腐-豆腐好滑。入面仲酿左虾肉~泰式鱼饼-卖相都几特别。但我觉得似鱼球多D,同太大粒。但味道都唔错啦!蟹肉抄粉丝-味道有D淡同有D干。
炭烧沙嗲牛串-牛肉ok~沙嗲汁最好食!
马拉盏通菜-好食。
干葱炸酿豆腐-豆腐好滑。入面仲酿左虾肉~
蟹肉抄粉丝-味道有D淡同有D干。