2024-03-17
不嬲好少写食评,因为好一餐、唔好又一餐,其实食嘢无乜所谓!但系今晚令我最嬲嘅系一个黑衫嘅态度、回答!咩系黑衫?即系一个有返咁上下权力嘅人!?事源今晚,本应开开心心应约,去见一啲好耐冇见嘅朋友!饮得两枝,梗系要去厕所㗎啦!出咗门口,见到,哦!男厕!我系女人梗系上楼上啦!一入去~咦?男人?两边厕所都系㖭!乜我入错厕所咩?咩料呀?见惯大场面嘅我,梗系知道事有QK啦 ~我不但只无怪男士们之余,仲系度话,你哋有冇拎起个厕板或者抹返个厕板㖭!但系原来,佢哋女厕系无厕板呢样嘢㗎~跟住原来,男厕block 咗唔用得!咁唔紧要啦!人有三急,尤其系饮完啤酒之后!明嘅!因为我系其中之一!我唔怪佢哋!之但系我以为好心提间餐厅,应该要有同事提醒客人,有男人喺女洗手间嘅时候,,个身形相对大只!短头发未到膊,有high light ,怀疑经理物体同我讲!我呢度唔系酒店!洗厕所唔用得好正常!无可能经常栋个人喺度!男人性格嘅我,梗系无所谓啦!但身为女人嘅你!著黑衫嘅你!点解可以咁同客人讲!除咗佢之外,你哋其他同事都非常好,待人非常有礼,多谢佢哋嘅接待🙏🏻😊
无可能经常栋个人喺度!