2017-07-09
建议大家唔好繁忙时间来食,今日因为赶又出门迟,吉记,大记都full哂排长龙,先去呢间餐厅食。刚开始午市未有人龙,楼面人手好够,但唔明点解态度要咁差。由未按飞到按飞,由无餐具到要求比义我,由埋单到我要求攞走张单。一直比佢地服务员黑我面同用唔知咩语气同我讲野。埋单我比大纸去找,佢就比好多散纸我。虽然已经计左加一服务费,讲真你服务好,我比tips 无所谓。但态度差到一个点,我连加一都唔想比。老实说,我系唔该前同唔该后既人,因为我好清楚不同行业既需求同尊重。无他们,一间餐厅系不可以运作,我们生活不活咁方便,同可享用美味可口食物。To be fair , 佢食物系可以既。唔难食,属于中等。价钱来讲,同区叫中位数,周围住宅公司既人一定可以afford. Anyway, 如果今日唔系好赶,我绝对唔会比人加我一去黑我面。
刚开始午市未有人龙,楼面人手好够,但唔明点解态度要咁差。