2008-01-08
今日中午和旧同事第一次试此店, 海南鸡饭午餐包1杯drink.先讲个饭,好香姜同鸡油味,硬度适中,海南鸡很滑,个饭整体几好.叫野饮,旧同事叫热奶茶,个无礼女侍应一句今日无热野wor,要冻la.比佢吹帐. (唔明点解无热饮供应??)我地坐近出菜位,甘岩有人等外卖,又系个个无礼亚姐唔小心整泻垃圾筒d冷饭菜汁起个等外卖既男人度,佢一句唔好意思都无say sorry就行左去! 仲差d𪪼到d污浊野去我度,真想闹爆佢.比钱时,2个餐total$76,因无散子比$90佢找,个收银肥婆问我有无$1,我话我无,佢再问,我答:我真系无.跟住佢话我都无甘多散子,最后佢找返$15比我加多句: 唉!找多$1比你啦. (我好恨你个$1呀,收银都无散子找比客仲要唔好语气问人.)食物又唔算超好,加埋D其差既服务,死得!我唔会再去.
食物又唔算超好,加埋D其差既服务,死得!我唔会再去.