2021-06-27
比较少见九展有呢种Cafe餐厅,近朋友放工所以就试下佢啦!! 见到餐厅有分2边,以为系有边系多人Lunch time先开,点知佢系划分为宠物区,仲好特别有狗狗Menu。🥢低温慢煮猪鞍架配芒果沙沙酱 $178慢煮猪鞍架谂住会好Juice,但佢又未至于做到.. 但唔会好干,可以试既。😋: 🌟🌟🌟/5+$38 加配是日汤,转特饮半价🥣是日汤:洋葱汤🧅 洋葱汤非常之咸,饮咗两啖就无饮!!😋: ❌/5🥤士多啤梨蓝莓奶昔 $48 > $24有果肉而且好饮,佢本身有Cream我叫左店员走Cream佢忘记左就唯有自己整走😅😋: 🌟🌟🌟🌟/ 5🥢香蒜辣椒伏特加煮鲜马拉蚬 $98个蚬好食, 唔会有沙而且量都多。起初鲜甜后劲有辣, 个人认为唔辣又唔好食, 所以好钟意呢个𩠌。😋: 🌟🌟🌟🌟🌟/5☕️Hot Chocolate $38唔建议点, 无咩朱古力味,好淡😋: ❌/5🥢法式班軚 (Crepes) $68 > $0因为透过Open Rice预约免费送炸鱼薯条或法式班軚,我地就想点甜品试试。榛子朱古力、香蕉、士多啤梨、忌廉味,味道正常系士多啤梨酸左啲🙈😋: 🌟🌟🌟/5其实我Request 左写
🥢低温慢煮猪鞍架配芒果沙沙酱 $178
😋: 🌟🌟🌟/5
+$38 加配是日汤,转特饮半价
🥣是日汤:洋葱汤🧅
洋葱汤非常之咸,饮咗两啖就无饮!!
😋: ❌/5
🥤士多啤梨蓝莓奶昔 $48 > $24
😋: 🌟🌟🌟🌟/ 5
🥢香蒜辣椒伏特加煮鲜马拉蚬 $98
😋: 🌟🌟🌟🌟🌟/5
☕️Hot Chocolate $38
唔建议点, 无咩朱古力味,好淡
😋: ❌/5
🥢法式班軚 (Crepes) $68 > $0
😋: 🌟🌟🌟/5
其实我Request 左写Happy Birthday 落碟,我也有尝试来电确认同提醒, 但无人接听, 最终都无成功写到。整体而言环境唔错,不过属于较暗既环境。野食可以,野饮就Smoothie较理想。
低温慢煮猪鞍架配芒果沙沙酱
香蒜辣椒伏特加煮鲜马拉蚬
榛子朱古力、香蕉、士多啤梨、忌廉法式班軚 (Crepes)