2015-12-25
因为食唔到程班长而转战呢度!一心谂住点招牌菜海南鸡饭,落单时女收银员话 :冇海南鸡饭,冇猪颈肉,冇榨菜乜乜乜....我地唯有退而求其次,点口水鸡餐,把女收银员再叫来,佢嘅回应系:所有鸡都冇呀,你再谂谂。然后好冇礼貌地行开。厨房那边大叫"猪排卖哂"。一间餐厅未到两点可以餐牌上一半食物都冇供应,好难令人接受。而且要不断追问先知有咩可以食,感觉不良好!!最后我们点了普通食物:香茅鸡排,鸡翼米线&蒙粉。老实说,食物质素是可以的。鸡翼煎到金黄刚刚好,也入味,但香茅未不重。米线质感好,有咬口,而味道带点甜。跟餐饮品没什么特别。但女收银员的态度&餐厅嘅食物供应安排,好难令人回头光顾。之后有些男食客来光顾,女收银员很用心地一次过向他们简介有咩食物系暂停供应。可能我地系女食客,所以冇呢个优待。Btw, 有客人知道成个餐牌有一半食物冇供应,即刻离场,有吉士!!
然后好冇礼貌地行开。厨房那边大叫"猪排卖哂"。
最后我们点了普通食物:香茅鸡排,鸡翼米线&蒙粉。
但女收银员的态度&餐厅嘅食物供应安排,好难令人回头光顾。
香茅鸡排蒙粉