2021-11-24 789 浏览
提提大家,这里是qr code 落单,自己落单好啦! 唔好揾亚姐! 否则未食就会有气其实食过多次,次次都是食同一样 - A7餐 - 猪膶牛汤米 + 炒蛋多士。猪膶好食,大块、又有厚度又爽,牛肉ok, 个汤有姜味(但可以再重些姜味),而且个汤好有细个嫲嫲煮猪膶水的味道,所以都喜爱久不久去食一碗回味下儿时。所以汤系必会饮晒的。炒蛋中规中矩啦,多士可以的。而这里的杏仁霜系唔错的,又系浓味的。因无谂住出post, 所以开头无影相,就俾食完的相大家睇啦咁做咩最后要写呢? 系因为这里的亚姐,由带位就开始晦气,我自动波未叫入坐就扫定安心又在佢面前do 温度,但佢就当客系佢心内条虫,语气系嫌弃我哋行得慢、唔配合的感觉,所以作为客一开始就会有点不是味儿!所以劝大家自己do枱的qr code 落单,转咩都得,免叫极都唔帮你落单,或回一句qr code 落单,或帮你落单时嫌弃你烦。搭枱2-3组在4人枱,有时亚姐上菜会是但放低,要客人自己领回,客人变传菜。所以食物ok, service就唔好有期望。管理层见到post就揾人微服下就知㗎啦!

回味下儿时。所以汤系必会饮晒的。

炒蛋中规中矩啦,多士可以的。

而这里的杏仁霜系唔错的,又系浓味的。

因无谂住出post, 所以开头无影相,就俾食完的相大家睇啦

所以食物ok, service就唔好有期望。

管理层见到post就揾人微服下就知㗎啦!
2021-11-24