2007-06-28
同两个fd去食lunch(平日),等左羊毎钟先有位:1)带位个姐姐个样好似去送殡咁,jit都唔识笑,奇怪既系,等到咁上下,佢先问我地介唔介意搭枱,由于我地赶睇戏,所以话唔介意,但系我地几个人几把声明确咁答左话唔介意后,佢就冇理我地,等我地仲以为有位.2)好难叫野,叫亲d waiters都几分钟后先返黎同你写野.3)我地三个都叫左金边粉,份量好细,而且唔太好食,有好多生芽菜,我唔钟意生芽菜的.4)被佢d home made cakes吸引,所以打算叫三件试下,同之前一样,waiter A 又系应完你又会即刻走左,我地见佢几分钟后都冇返黎写单,于是叫waiter B,点知waiter B应完我地后系叫waiter A帮我地写单(!!!)最后叫左豆腐cheesecake,云石cheesecake同梳乎厘cheesecake.5)落单后d蛋糕迟遅未黎,于是我望向蛋糕counter个面睇下,只见counter d 姐姐有讲有笑,尤如冇order...6)等左十分钟先黎.豆腐cheesecake真系一件cheesecake--系完全冇豆腐味的!云石cheesecake有d似一般蛋糕--重面粉.梳乎
6)等左十分钟先黎.豆腐cheesecake真系一件cheesecake--系完全冇豆腐味的!云石cheesecake有d似一般蛋糕--重面粉.梳乎厘cheesecake--最唔掂的一件,冇芝士味!
7)总结:咁既价钱食咁既野有咁既服务真系唔抵!!应该唔会再去.