去南丰纱厂,顺便食午餐,之前食过一间麻麻哋,今次试新野,结果意想不到!Big Breakfast 其实Big Breakfast 真系好难写食评,只可以讲丰盛,有肠,有烟肉,仲有烟三文鱼,个大啡菇煎得唔会太湿,够干身~三文鱼子虎虾明太子忌廉意粉呢个真系好食,味道啱啱好,虾够爽口,成个意粉食起上嚟唔会太油腻的感觉,配上紫菜丝,好夹慢煮黑毛猪鞍呢个比较失色,不过味道系好食嘅,只系猪鞍煮得有少少老咗,配菜有芦笋,南瓜,矮瓜,Bottled Cold Brew樽装 cold brew,有几种口味,店员推荐呢一种Anton,苦涩味同酸味都比较少,易入口另外点了 Latte,特别喜欢呢间嘅咖啡,好香,所以买单嘅时候都买咗啲咖啡豆呢间coffee shop真系唔错,一定会再帮衬 呢间系自助嘅coffee shop,点灯之后,要自己攞食物饮品,食完之后要帮搬去指定地方

Big Breakfast

三文鱼子虎虾明太子忌廉意粉

慢煮黑毛猪鞍
呢个比较失色,不过味道系好食嘅,只系猪
鞍煮得有少少老咗,配菜有芦笋,南瓜,矮瓜,

Bottled Cold Brew

呢间coffee shop真系唔错,一定会再帮衬