2020-05-17
朋友生日点名要食炸鸡,唔知点拣之下,同事介绍我哋可以去Outdark,因为话依间多选择(指除炸鸡以外嘅食物款式)。预早两日打咗电话去book位,去到当日会再打电话确认订位人数同时间,非常细心,所以即刻问埋可唔可以自擕蛋糕🎂,佢非常欢迎同无切饼费,感觉良好。当日排队搭lift上到去,见到好多人喺度等位,庆幸自己有预早book位,一到可以即入,唯独系地方唔大,6个人座啲座位比较挤迫。今次叫左(1)双拼炸鸡(全份),包括有炸鸡、薯格、波浪薯条、薯片;(2)DIY饭团,小朋友最喜欢嘅菜式,因为有得参与同分享,最紧要好食;(3)猪脚(全份),份量超大,可配生菜同沙律菜食一流;(4)串串鱼糕汤,份量大,味道好;(5)东莱海鲜煎饼,海鲜特别丰富,值得推介!整体而言,每道菜味道都好好。特别一提,生日黎食饭,店舖会送一张即影即有相片。咁好嘅服务态度同食品质素真系好难唔再帮衬,下次可以再试其他食品😚。