2018-04-03 181 浏览
呢排突然好想食鸡煲,周围问人有咩好介绍之下,终于有朋友推介我黎呢间滚喜,周街都系鸡煲既时势下朋友都特别推介呢间,今晚一于试下佢!环境:呢度地方好大,座位好宽敞,加上枱与枱之间有一定距离,私人度高,同朋友开怀倾计都唔怕嘈到隔离枱!服务:一入餐厅侍应已经好殷勤带位同推介鸡煲/边炉汤底同配料,落单冇漏上菜快手,最紧要系全程都好有笑容,朋友迟左半个钟到,佢地特登帮我地计住时间差唔多先上鸡煲,呢d服务就真系值收加一喇!卫生:值得一提既系,一般打边炉既地方都会比较大油烟,枱凳难免会油油地,但呢间完全唔系咁!可能楼底够高同清洁做得足,成间舖都新速速既感觉,用具都好干净,食得好舒服。味道:先讲鸡煲,我地拣左细煲同小辣,两个人食份量岩岩好,我地本身唔食辣既都接受到小辣,鸡件比较细件,可能因为咁件件都好入味!鳝片个人十分推介,特登影低几咁大块,鱼皮滑鱼肉爽,而且系真正既冇骨,怕骨既人都可以放心食!呢个蜂巢豆腐煮完真系可以弹开一倍,咁先可以食落爆汁又有口感架嘛!墨鱼滑二人份量都几多,而且食落入面有软骨,绝对唔系街边普通冻肉舖既质地,真材实料!菜类都几多选择,份量都唔少,一份菜已经够晒两个人食!抵食:食完鸡煲

味道:

菜类都几多选择,份量都唔少,一份菜已经够晒两个人食!

抵食:食完鸡煲再打边炉,鸡鱼肉菜都食齐,都系一人二百蚊都唔使,而且服务好坐得又舒服,抵食啦。