本身上YouTube见到有人介绍,啲饺子好大只,所以就过嚟食喇。但系,见OpenRice有唔少负评,就有少少却步。最后,因为天气冻,好想食热辣辣嘅饺子,所以都系决定一试。先讲服务态度,绝对系一百分,又充满人情味。一入门口,有个哥哥仔好有礼貌咁叫我哋点填纸仔或者安心出行,绝对唔系其他食评所讲呼呼喝喝🤗🤗之后有个叔叔好热情咁介绍有咩嘢食,好有人情味。叫咗酸辣土豆丝($20),鲜肉云耳椰菜饺($48/8只),鲜肉咖喱薯仔饺,最后仲encore叔叔介绍嘅鲜肉紫菜饺😋😋先嚟个酸辣土豆丝,酸酸辣辣好开胃🥰之后就嚟咗啲饺子。先饮过猪骨汤,够晒热辣辣,啱晒冬天暖胃。饺子size好大,大过只汤勺。云耳椰菜饺爽口,好有口感,吸收埋啲猪骨汤嘅味道,一流💯咖喱薯仔咖喱饺,有印度风味,薯仔已经变咗薯蓉,好特别,值得一试。热情嘅叔叔再介绍我哋食紫菜饺,佢话好有秦国小老板风味。一咬落去,好香紫菜味,嚟到呢间饺子店绝对要试!!临尾比钱埋单,我哋唔小心俾多咗几蚊,有礼貌嘅哥哥仔仲追住嚟,比返钱我哋,真系好有人情味🥺🥺🥺总结,呢间小店一定要多多帮衬💛💛💛

先嚟个酸辣土豆丝,酸酸辣辣好开胃🥰

总结,呢间小店一定要多多帮衬💛💛💛
  • 鲜肉云耳椰菜饺
  • 鲜肉紫菜饺