2012-10-24 16 浏览
是次因团购光顾团购要3天前订位, 不过个电话就打十世都唔通, 一系就无人听当日去到, 人唔算多, 我地2 个人, 一早订左佢都俾张路边位我. 问佢可唔可以坐其他佢又话唔得, 除非我叫多两个friend 上黎, 真系有够funny到走个阵, D 比较大的枱都系无人座过, 而近门口的一张卡位就一路都放左少少杂物同招呼D自己人, 真系唔该哂食物方面, 3样野任食: 青瓜, 鸡软骨, 小笼包青瓜, 鸡软骨 就自己在出面攞本身一出去两样都未有, 要同职员讲再等厨房整好处就系鸡软骨新鲜D 攞我谂小笼包就要佢攞俾你, D 皮就真系几厚下 用碟上令个皮烂的机会更高 (虽然已经系厚皮)主菜: 北京鸭其实个鸭系OK ge不过用黎包住鸭个个皮就比平时食开的细块, 又有D硬咁啰 我以为佢唔小心上左云吞皮俾我ja, hahaD 酱同配料又系出面自己攞不过我想攞个阵又系无, 又要同佢D staff 讲...坐低个阵水都唔俾杯, 问先有..服务黎讲, 3 个staff, 得一个比较知道咩叫service好彩我系团购如果俾正价, 就真系OMG 了
是次因团购光顾

食物方面,
3样野任食: 青瓜, 鸡软骨, 小笼包

青瓜, 鸡软骨 就自己在出面攞
本身一出去两样都未有, 要同职员讲再等厨房整
好处就系鸡软骨新鲜D 攞我谂

小笼包就要佢攞俾你, D 皮就真系几厚下

用碟上令个皮烂的机会更高 (虽然已经系厚皮)
主菜: 北京鸭
其实个鸭系OK ge
不过用黎包住鸭个个皮就比平时食开的细块, 又有D硬咁啰

我以为佢唔小心上左云吞皮俾我ja, haha

D 酱同配料又系出面自己攞
不过我想攞个阵又系无, 又要同佢D staff 讲...

坐低个阵水都唔俾杯, 问先有..

好彩我系团购
如果俾正价, 就真系OMG 了
2012-10-22
用餐优惠