2023-09-16
环境:餐厅灯光偏暗,我同家人坐既位置非常暗,连睇menu 既内容都好吃力。如在系坐喺水晶灯下或射灯下的枱,可能光线会好d.服务:服务生都多笑容同行动快速。食物:整体都低于预期。1)招牌morton salad 仲衰过凯撒沙律。2)松露薯条好幼好硬,一半系得尾指咁短,食左几条著薯条,磨到口腔上面都痛埋,食m 记薯条都好过佢。3)佢个忌廉菠菜好腻。regent steakhouse 同一菜式好食好多。4)龙虾汤叫左2份,可以帮我地分4portion,呢个安排几好,份量亦刚刚好。龙虾汤饮到白酒酸味,比较特别。5) 4人份熟海鲜拼盘的带子,焗蚝,虾同crab cake 都无特别,要靠3款sauce 加重味道先有d 变化。6)dry age porterhouse 24oz, 正常发挥7)souffle 个sauce 同平时vanilla sauce 唔同,佢似加左酒整,味道唔错,有surprise.
如在系坐喺水晶灯下或射灯下的枱,可能光线会好d.
服务:服务生都多笑容同行动快速。
食物:整体都低于预期。
1)招牌morton salad 仲衰过凯撒沙律。