2013-08-15
不嬲婆婆都系我皇太后, 佢话去边我都一定听哂佢话~ 佢话未食过米比萨, 觉得好有趣, 所以大家就入咗去食啦! ^^三个人叫咗三个午餐SET. 餐汤 & 蒜茸包好浓既蕃茄汤, 我钟意!个蒜茸包都好够味, 期待主菜! 三文鱼菠萝米比萨卖相几靓, 上面既料都好好味, 芝士够厚, 三文鱼同菠萝都好多, 加埋个千岛酱几好呀!米底就硬同干咗啲, 明明有饭焦既边边但又冇饭焦既香味, 可惜.. 黑松露鲜虾意粉黑松露好淡, 虽然呢个价钱唔会真系俾黑松露你, 但写得有, 滴多几滴黑松露油都好呀.. 虽然都香既, 但整体都太淡, 真系要加几粒盐先够味... 不过啲虾都几大只~ ^^ 海鲜(汁)菠菜蛋包饭 (食完先醒起唔记得影相tim.. ^^")用一只长型既碟装住, 一边系咖哩海鲜, 一边系"蛋包饭", 旁边再有啲沙律菜严格嚟讲佢唔算系一个蛋包饭.. 只系饭上面有一片绿色既蛋.. 要扣分绿色得几靓架, 不过冇菠菜味又冇蛋味... 个汁OK既, 好似有磨菇味咁, 都几好味! 即磨咖啡好饮! 赞! 够香, 仲要跟热既cream唔系奶!全个餐最开心系杯咖啡! 整体嚟讲佢啲嘢食OK既, 不
三个人叫咗三个午餐SET. 餐汤 & 蒜茸包
好浓既蕃茄汤, 我钟意!
个蒜茸包都好够味, 期待主菜! 三文鱼菠萝米比萨
绿色得几靓架, 不过冇菠菜味又冇蛋味...
个汁OK既, 好似有磨菇味咁, 都几好味! 即磨咖啡
好饮! 赞! 够香, 仲要跟热既cream唔系奶!
全个餐最开心系杯咖啡!
整体嚟讲佢啲嘢食OK既, 不过以呢个价钱, 我未必会再嚟..