呢个劣评系俾个外卖包装,唔系俾食物味道既今日去左passion 买tea 返去哥哥屋企食,过左去尖东个间passion买外卖。买左一杯iced cappucino,一杯iced latte 同埋两个榛子朱古力卷不嬲都有食开passion 既包同沙律,因为真系好食,质素有水准,间间分店既味道都差唔多~虽然呢篇系食评,但系重点唔系聚焦系食物,而系外卖既包装店员就咁放左我d 外卖落个纸袋度,我都要上到巴士先知原来中左伏明明买左两杯野饮,但系个店员无俾托装住d 饮品,就咁放左入去个纸袋度!搞到d 咖啡漏晒出黎啊!!虽然呢张相影得唔清楚,但系搞到成个袋都系,仲漏埋出黎搞到张凳都污糟埋我唔明白点解买两杯咖啡都唔俾个托装住杯咖啡,佢俾麦当劳个d 个装胶袋我都好呀!!佢又唔系台式珍珠奶茶咁会啤好个盖,基本上郁两郁就会倒d 咖啡出黎!个袋又系纸袋黎,俾d 咖啡浸到个底都淋埋!我要揾张纸巾索返d 咖啡先得,仲有呀,我个榛子朱古力卷都系放系呢个纸袋入面,我唔索干d 咖啡都唔得呀真系好鬼嬲呀,我唔明点解呢间餐厅咁唔细心,有无谂过买外卖既人系乜野感受?好啦讲返食物味道啦呢个榛子朱古力卷都好似系新既,所以讲一讲佢
呢个劣评系俾个外卖包装,唔系俾食物味道既

虽然呢篇系食评,但系重点唔系聚焦系食物,而系外卖既包装

iced cappuccino, iced latte, 榛子朱古力卷

个袋又系纸袋黎,俾d 咖啡浸到个底都淋埋!

好啦讲返食物味道啦
榛子朱古力卷

呢个榛子朱古力卷都好似系新既,所以讲一讲佢既味道先

上面绿色个d 系开心果碎,连埋d 榛子朱古力真系好好味,非常之夹~

不过呢个包食下食下就略嫌太甜,夹埋杯咖啡饮都几好,中和一下
榛子朱古力卷

不过个人而言都系钟意朱古力酥多d,始终无咁呢个包咁甜
2017-09-09
外卖自取