2020-06-25 110 浏览
之前黎过几次,每次都系挂住食,忘记影相。今次提自己一定要影左相先好食。因为我很喜欢这店的味道,所以要支持一下。热一热都要出去食一下。每次黎亲都要等大概半个钟头先入座,不过星期六日等位是常识吧。本来想食有好多菇个包,但最后拣咗第一次黎已好想食嘅猪肉丝包 - 美式手撕猪肉配具果美式手撕猪肉配具果有撕到劲幼的猪肉丝, 酸甜的青苹果丝,有两片佢嘅脆片,一大堆的新鲜沙律菜,当然还有具果。片脆片我觉得系煎过嘅芝士,但味道又有点似猪肉纸,其实不是太脆的。我把猪肉丝苹果丝平均咁铺向具果上面,然后先慢慢切黎品尝!超级无敌正,啱晒我呢个重口味人🤤马铃薯团另外仲叫左个马铃薯团,呢个味道就无咁浓,咁晒唔喜欢重口味人士。望落去细细店,但啲粉团粒粒都好实在,所以系会另你好满足。Tonic bomb我仲试左杯新野,从未试过饮的Tonic bomb 。俾佢个名吸引左,又无奶,又冰凉,就叫左黎试。果然无拣错,好fresh又好饮。杯内粒大大圆look look的冰,饮晒佢都仲未溶晒。呢杯野真系最另我惊喜。由卖相到味道我都系超级满意!真的不错。下次再黎一定会再饮!

美式手撕猪肉配具果

马铃薯团