佐敦呢几条街coffee shop 林立,呢间真pet friendly 得黎坐得舒服,食物同咖啡都好高质,绝对唔系斋食环境嘅cafe~ 杯Dirty 啡味浓好nutty,个全素all day超有惊喜同抵食,加$20仲可以转牛角包窝夫,充满牛油香同口感脆得黎有牛角包嘅层次,食物份量仲要系比一般打卡cafe大好多,个猪肉肠蕃茄意粉做到真正al dente再加上新鲜车厘茄做个汁好好味,我最怕食d假蕃茄酱意粉,呢个啱哂口味!小食叫咗薯条,好香口但偏硬未必个个钟意,个松露蛋黄酱味道合格有余但相对无太大惊喜,属于口痕吹水可以一食系列。呢度仲有cocktail叫,不过今次无试,下次可以黎试吓,以cocktail 嚟讲价钱算平。始终位置所限同埋夜晚cafe真系少啲人帮衬,公众假期dinner time都只系得一枱客,好可惜,希望好餐厅真系有多啲人会赏识,唔想成日见住啲好餐厅因为位置差唔特别打咭就默默结业,之后会多啲支持。