2023-02-15 1038 浏览
放左工本来谂住同男朋友去食老爹,但沿途行去老爹既时候,经过sick burger 既burger 味好香俾佢吸引左,铺唔算大但都可以容纳到两三个人堂食。我地叫左两个burger set, 有burger, 小食,汤/饮品。我同男朋友叫左个洋葱圈,沙律,beef burger, double beef burger, 洋葱汤同可乐。洋葱汤有惊喜,都几清甜不过带小小油,但洋葱圈就唔得啦,我未食咁难食既洋葱圈,佢炸得超差,炸得太耐啦之后到主角burgers , 同出面cafe 食既burger 冇得比,料唔够多,beef唔够香,呢个价钱我同男朋友都觉得m记好食过佢,真系食过一次就算