2019-06-17
呢一间老字号嘅越南餐厅之前嘅食物质素都几好但系前日去返反而已经变到整体感觉唔好甚至差前日去食晚饭时间大约系6:30咁𠮶阵时唔太多人, 餐厅入面大约有12张枱唔算大, 咁𠮶阵时就得两个算系后生嘅女侍应,本身都冇乜嘢但系发觉佢哋嘅工作态度好轻佻间唔中倾计有几句粗口都算,问题系叫咗嘅嘢过咗半个钟佢哋冇完全发觉不特止当我问佢哋嘅时候佢哋只系答:系啰点解都过咗咁耐嘅,我都唔知道啊。 讲真过咗半个钟但求你哋至少都同厨房讲下但讲咗两次佢哋都只系得个‘哦’字之后就冇做任何野结果为咗等一个越式炒金边粉足足用咗45分钟去等, 呢张相就系买到张枱嘅样貌。味道唔算差但系偏咸,不过𩠌就真系太少鸡肉都只系得5,6块左右仲要系切细咗嘅,认真感觉一系就打漏咗张单一系就厨房冇follow up,但𠮶阵时成间餐厅都只系得10个人以内所以无论系边一种情况都唔太可以接受。
但系前日去返反而已经变到整体感觉唔好甚至差