2011-05-05
1/5 无咩地方去,去下粉岭吃素都好! 老公提意去个有花园的大地方吃下饭,心情都好d,就一早出发!火车之后再转小巴,20分钟的小巴车程,总于到了!沿途都有好多树木,真系好舒畅,但饭堂的指示唔清晰,自己系唔可以攞位,坐左仲会俾人骂,真系贴钱买难受!冷气房只系俾团队旅游的顾客,街外人只可以系出面热住来吃,我去个日都有29-30度,真系热都吃都唔想吃啊!洗手间系无任何的拍示,你问D工作人员,个个都好以唔多想笞你,问多句,仲骂你咩都唔知,下,我知就唔洗问你啦,唔洗咁的服务态度啊! (其实好多客人都要问员工洗手间你边,点解唔整D牌清楚话俾食客知啊)讲返D食物,真系唔来好过来,一砾椒盐三宝($80), 一砾七彩素斋($65),真系任何一间的斋馆都好吃过佢!椒盐三宝 - 唔香,唔脆,仲系冻冰冰,唔知仲以为自己吃紧发泡胶七彩素斋 - 唔系出色,平平无奇,好过砾椒盐三宝啦!若果各位来行下个花园,影下相,入去买下农作物,都系唔错的选择, 但真系唔好来吃,我从未吃过咁难食的斋,服务又差,一定唔会有下次
火车之后再转小巴,20分钟的小巴车程,总于到了!
七彩素斋 - 唔系出色,平平无奇,好过砾椒盐三宝啦!
服务又差,一定唔会有下次