见到好多好评所以来试下佢嘅 2小时weekend brunch。 如果真系想食有印度风味 ,想食到香料和辛辣嘅冲击,呢间要 blacklist 。佢嘅菜为了迎合外国人口味,bland ~完全无惊喜, 食完都唔知发生咩事。厨房做事好唔认真,weekend brunch 两个人share两份咖哩和一份biryani。我地一行十人去食,其他人都系有四块naan bread ,但我个碟只有两块naan bread 。 想追问侍应但一直无人serve我,算鬼数,反正saag paneer 水汪汪,淡而无味,根本食唔落口。butter chicken啲鸡严重overcook 好鞋口 。naan bread 好似索油纸咁油到呢。啲𩠌已经唔得,服务态度仲要劲差。仲有15分钟已经催我哋埋单。 我想点个masala tea,侍应不停话 we need the table ,赶走我去 bar area饮。 我哋出咗嚟之后,完全冇人等枱,间餐厅系无人。 我觉得餐厅可以flexible d,至少畀我饮埋杯茶先得挂😡除咗摆盘影相靓,可以打卡呃 like, 佢啲食物唔值得放入口。saag paneer 水汪汪, 完

saag paneer 水汪汪, 完全冇味道,咁样食入囗真系好难受,好似食紧liquid diet咁。

Naan bread 两人有四块,我跟朋友只得两块? 系咪上餐时跌咗落地呀?😡

Chicken tikka,呢只鸡唔好提,真系吓亲,好dry好鞋。 好在一人得𠮶两嚿, 唔会太浪费食物。 其实都唔使配yogurt 啦,鸡都唔辣嘅,完全无spice 。

唔脆,同我出面食𠮶啲差好远。