2023-01-30 998 浏览
Lunch有时揾唔到位就会黎呢到食,通常walk-in都有位,唔知系因为上左楼上定因为价钱偏贵🙊 2-course lunch都要成$238,餐厅格局都系走高档路线~Starter嗌左个翠玉瓜沙律,几fresh,翠玉瓜新鲜爽脆,cherry tomato鲜甜多汁😋 呢到啲starter portion不嬲几大~ Main嗌左酸辣罗望子炖牛颊肉,淋系好淋,一咬就化开𠮶只,但个酸辣汁得酸味无辣味,同埋有啲过酸,感觉唔太夹,加上份量少得可怜,切到3旧到就食完🙈 因为个汁太酸连底啲mash potato(原本几好食)都食唔晒…Lemon tart算唔错,都够酸,正正常常~如果呢个价钱包埋杯coffee/tea会好啲🤣

生烤意大利翠玉瓜沙律
酸辣罗望子炖牛颊肉

柠檬挞

Lemon tart算唔错,都够酸,正正常常~
如果呢个价钱包埋杯coffee/tea会好啲🤣
生烤意大利翠玉瓜沙律