餐厅: Morokok (家樂坊)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
第二次黎morokok 环境依然咁好好chill 啲位都算阔 平日夜晚嚟都几多人食炸豆腐系咁啱见到隔离枱叫卖相好靓但其实识落一般般😅 啲肉碎酱冇乜味得一浸香料味唔值得推介青咖喱猪颈肉配薄饼好食值得推介☺️薄饼好松脆得4块太少啦🥴猪颈肉份量都算多 全晚最好食系佢鹅肝黑松露饭呢个真心必食🤭🤭🤭鹅肝煎得好香 火候啱啱好无过熟 黑松露意大利饭无过份硬 成个感觉好好食但略嫌饭唔够热香辣肉碎生菜包原来可以拣唔辣 啱晒小朋友食 🤣🤣🤣如果生菜可以多多几块就好 最后食剩好多肉碎🙂🙂🙂🙂🙂小食拼盘见差唔多台台都有嗌佢 就即管嗌一碟试试有炸虾饼鸡翼猪颈肉鱼饼除咗虾饼同猪颈肉之外其他都好干 不过不失宁愿嗌其他虽然可以一试 😀😀😀食物overall其实唔错环境又好但职员态度有待改善 特别有个男服务员态度都几串 问多几句都唔系好想show你另外就系由于疫情关系卫生问题个人觉得服务员唔应该帮客人食食吓中途加水 其实直接摆低壶水自己倒 都会更加卫生😅😅😅😅

炸豆腐
炸豆腐