2021-01-02
二访谷辰先发现 The Salfee Bar原来唔净系得野饮重有野食嘅!😳上次急急脚打个转饮佐杯野就走,今次同fd子坐定定食个Sunday brunch☺️.The Salfee Bar主打就系食物都新鲜健康,一字排开嘅salad bar好鬼colourful😍我无影呀... 要你哋嚟自己睇过fact check吓😂重点系佢啲沙律都系好新嘅配搭!有啲偏日、韩风加佐啲肉类入去,食落light得嚟又唔食觉得好斋咁。西式嘅with cold pasta嘅都有,几fusion嘅一个salas bar😳.Pasta combos (include 1 salad + 1 pasta + 1 coffee) $108想讲佢呢个真系好抵好attractive, 一次过试到晒佢嘅hot & cold!钟意正餐食热野嘅我食呢个就有热嘅pasta,有两款酱汁选择。蚬肉白汁同素咖喱汁,而佢个蚬肉白汁入面重加佐唔少嘅虾😍系海鲜白汁先真啰,好creamy好好食!啲车辆pasta都煮得几好几有咬口。期待下次试佢个咖哩🥘.Tuna & egg wrap $38轻食方面系salad以外都重有两款wrap,都系可以满足p
我无影呀... 要你哋嚟自己睇过fact check吓😂
Tuna & egg wrap $38
轻食方面系salad以外都重有两款wrap,都系可以满足prefer 食热野嘅人🤤见朋友食嘅Tuna & egg wrap都好足料几正咁🤫
Matcha latte $38
饮抹茶我都会选择无糖,无得改无糖嘅抹茶你明嘅🥰
抹茶嘅味道香浓只系温度唔系好够热,饮落暖暖哋同食紧个热辣辣嘅pasta对比下感觉唔太好😂