2017-10-16 437 浏览
星期四三个人在新世纪广觅食,想不到大部分餐厅晚上7点都需等位!结果行经outback ,三位竟然可以即时入座,所以爽快决定在此晚餐。原来因为张台位置靠近厕所,冷气唔够,又不是卡位,所以冇要,才刚好在乎合我们三人。因为太累太饿,所以已经冇理位置好坏先点食物! 三个人点左一个牛扒,一个意粉,一个小食。估唔到 最先到既免费面包好出色,配埋佢个牛油真心好食! 连平时唔喜欢餐前世既我都食左两块! 另外,小食随后已到,个牛油果蟹肉味道适中,不过配左墨西哥脆片反而唔好味,因为脆片超咸! 之后等左20-25分钟,另两道食物都未到,结果催左2次,两道食物同时到! 真心觉得服务麻麻! 不过庆幸牛扒煎得刚好,非常易入口!可惜偏肥,浪费了1/3份量! 还有白汁意粉竟然加左辣椒! 仲要唔系一般辣,食唔到辣既朋友要注意拉!但总括,食物份量算多食得饱,味道都算中上!系服务质素有待改善。