2020-01-11 396 浏览
上网见到介绍成间都系用蛋黎制作食物既餐厅 本身好中意食蛋 所以好有兴趣 谂住星期五晚同屋企人去试下大约夜晚1830去到餐厅 餐厅已经坐满人 门口有少量人系度等位 所以就要㩒飞 本身餐厅都唔大 都仲几细几逼 枱与枱之间只系有少少位 等左大约15分钟已经可以入座入到去当然即刻睇menu 都有好多选择下 当然会想叫晒啲招牌菜黎试试冇几耐 野食已经到了 仲上得几快终极TKG生鸡蛋拌饭 呢个系下面系白饭 上面有个蛋白再围住只生鸡蛋黄俾你连埋啲配料捞埋一齐食 个人觉得冇乜特别 只系蛋捞埋个饭咁食 普普通通咁啦 不过用黎打卡系几令既招牌玉子烧 一碟有3件 跟埋个豉油 唔洗点豉油食都得 本身个玉子烧已经系甜甜地 几好味大阪烧风八爪鱼卷 呢个主食上面啲酱汁 加埋下面既蛋同八爪鱼好好味最后黎埋个炖牛肉蛋包饭 卖相好令 牛肉汁好好味 有啲牛肉好淋身 但有一两旧好硬 咬都咬唔到整体黎讲系ok既 食物正正常常咁啦 系太普通啦 冇乜特别 只系卖相几令 岩晒中意打卡既女仔 食一次就够了 不过佢地服务好好 食到中途门口已经愈黎愈多人等位 可能始终都系新开 同埋系网上俾人介绍过
冇几耐 野食已经到了 仲上得几快
终极TKG生鸡蛋拌饭