2005-10-07
其实已经系九月尾时候去哩度食‥不过宜家先留个评语。系平日既星期三,六点多d去到‥好少人。得到门口侍应既热情款待,又话六点至七点九埋单而又食套餐,有八折优惠。其实一心谂住去试下,梗系入左去啦!Menu中好多款菜式都好特别,好想试晒咁多…可惜我地两个人,点可能一次试晒。芝士焗蕃茄好好味!原来蕃茄中间既芝士上酿入墨鱼胶,芝士味唔重,如果太浓会好漏,墨鱼好弹,配上酸酸甜甜既汁,中和芝士味,恰到好处。蒜蓉蒸娃娃菜唔错,几香,但系份量太少。饺子酿鸡翼,系去之前必试之选,饺子饀好得意,真系用包饺子既饀造咖!油盐水菜粒蒸饭就唔得喇!得少少冬菇粒同粟米粒,仲要无乜味,同食白饭差唔多。套餐跟既炖汤好好味同好清,系竹庶茅根海底椰排骨汤。餐亦跟个烟鹅胸杂果沙律,唔错㖞!仲叫咗个咕噜虾球,我觉得好好味!外脆内滑!当你咬住佢既时候,连喷出黎既口气都有好香既虾味咖!不过唔好放到冻晒先食,会无咁脆。所有款式都系细细碟,同多一两个朋友仔去就可以试多几款。环境舒适,员工态度值得加许!佢地服务态度好好咖!总括黎讲我一定会再去,因为仲有好多菜式想试。
蒜蓉蒸娃娃菜唔错,几香,但系份量太少。
总括黎讲我一定会再去,因为仲有好多菜式想试。