今日同屋企人去咗天一商场食励扬,呢一间餐厅非常之推介,因为佢呢度嘅食物每一碟都超级大碟,叫咗一碟,等于叫咗两人份量,可以好经济,仲好抵食,所以我觉得呢一间餐厅好有心,而且叫食物非常之有效率,等咗几分钟,食物就会送上,而且食物是热呼呼的,我之前叫咗个猪扒饭,个猪扒仲大块过我块面,所以我觉得呢一间系值得推介的,好适合一啲大食嘅朋友,而且位置在于天秀站附近,行1分钟就会到达励扬餐厅,而且环境整洁,卫生,这个是最重要的,而且侍应服务都还好,有礼貌,佢哋会对客人有笑容,有招呼,所以呢一间餐厅好有人情味,觉得呢一间餐厅可以值得再嚟食,所以呢一间系天水围人变成的餐厅,去到我会推介咖喱吉列猪扒饭,件猪扒又大件,仲要很多块!