比openrice d相吸引,亲身试过觉得呢度d野食比相睇更加好味好靓好玩!!一心黎想试个雪条mocktail,有好多种味,但因为我地唔酒,个waitress介绍咗黄色呢个young & beautiful $140,芒果橙味,上面支雪条都系芒果橙味,反转后面有一块类似芒果肉,好味好fresh好夏天!!跟著waitress好好,又介绍咗一柸好好味嘅42 berries juice $110,送到黎见到上面有个心型冰,好开心!! 呢柸又系好味好fresh好夏天,唔酸!! 个心型饮完仲保持住心型~ d食物好味,但份量比较细唔够喉~和牛鹅肝汉堡两件 $108,送到黎已闻到鹅肝好香,但食落去和牛d肉汁盖过鹅肝,整体好香好味~Sirloin Steak Bites $128,ok算一人份量够食唔算太bites size,grilled得好香,sirloin好软硬啱啱,边边位d肥位好弹牙,好味!!炸雪糕 $85,一大旧,如果之前已食咗野,个炸雪糕女士食嘅话起码二至三个人先食得哂;呢个同个waitress将炸雪糕嘅士多啤梨酱拉咗个心型,好有心!! 呢个同火焰雪山个分别系:火焰雪山外层系cream,入

d食物好味,但份量比较细唔够喉~

炸雪糕 $85,一大旧,如果之前已食咗野,个炸雪糕女士食嘅话起码二至三个人先食得哂;呢个同个waitress将炸雪糕嘅士多啤梨酱拉咗个心型,好有心!! 呢个同火焰雪山个分别系:火焰雪山外层系cream,入面系蛋糕同雪糕;炸雪糕外层系面包咁,入面系雪糕;所以如果讲口感丰富d火焰雪山会好味d~ 但呢个炸雪糕都好味,外层有d位系炸到脆口,入面d云尼拿雪糕都好味~

总括呢到系个食物好味好靓好玩,气氛好适合坐低chit chat嘅地方~
Young & Beautiful, 芒果橙, 好味好fresh好夏天!!
好好味嘅42 berries juice, 送到黎见到上面有个心型冰, 好开心!!
Sirloin Steak Bites, ok算一人份量够食唔算太bites size, grilled得好香!!
和牛鹅肝汉堡, nice!!
个waitress将炸雪糕嘅士多啤梨酱拉咗个心型, 好有心!!
炸雪糕, nice & fun!!
2015-09-03
和牛鹅肝汉堡, nice!!
炸雪糕, nice & fun!!
  • 42 Berries Juice
  • Cocktails
  • Wagyu Foie Gras Burgers
  • Sirloin Steak Bites
  • Cryo-Fried Vanilla Ice Cream