今日第一次来食下午茶。老公叫咗肉骨茶配饭($50)同越式春卷一条($12)。我叫咗越式烧春鸡拼杂菜($55)同半份炭烧猪颈肉($26),仲有两杯跟餐饮品,我地要左热柠茶。个人觉得性价比好高。首先炭烧猪颈肉真系好好味!虽然份量唔系好多,但系下午茶来讲系好够。然后,越式烧春鸡拼杂菜好大份,热辣辣上碟,老板亦非常细心,有俾刀叉我之余亦都有俾手套我。肉骨茶老公就话唔系佢食过最好味既,比较咸同埋肉系未煮得够软身。春卷都系热辣辣,但得一条就有少少唔够喉~所以嚟呢度叫野食就要识得拣适合嘅食物。整体来讲,服务好好,野食又OK。两个人埋单都系143 ,仲想点?如果系生酮饮食,或者低碳饮食的话都适合来呢度食饭!🤩🤩🤩🤩🤩 五星推介!

烧春鸡拼杂菜
烧春鸡拼杂菜