本身我系好钟意呢间restaurant, 亦都黎过几次, 其中鹅肝意大利饭更加系我最爱!!!! 不过今日老板娘&侍应既服务令我唔会再去!!!!!一早已经book左table, 坐低发现地下一大滩水,又发现天花water dripping, 我地要求调位, 个老板娘&侍应死都唔肯! 我地坚持, 佢地仍然唔肯! 跟住我地自己调位! 老板娘放出好似好不满既样子"! 咁都算啦, 之后仲衰...食食下,老板娘无啦啦叫我地讲野细声d~!!!!请问老板娘咩事ga?食饭唔可以出声???!!! 其实其他人都好noisy, 做咩无啦啦要我地细声d????..真系好大个问号呀!!!跟住老板娘及侍应们又放出好似好不满既样子!!!这样的服务, 真系令我地唔敢再去, 唔想扫大家兴呀!!!!!再见了鹅肝意大利饭!!!

2011-07-15