上openrice search到呢间小店feel既泰菜 去到都未开门 我地周围行等左阵 入去个阵其实都未开门 但店员都俾我地入 好多野想食 但佢都唔系平 坐坐下 野食未到 我地都无除口罩 但d店员间中都有放低口罩啰 如果无疫情真系无所谓 但有疫情 要保障大家都系戴返口罩好d嘛 猪颈肉+春卷捞檬 佢好多配菜 几多料 但系无乜粉 所以老公系唔够饱的 所以其实可以叫多几样野食软壳蟹黄咖喱+薄饼薄饼好松好香油酥味 黄咖哩唔辣岩我 同埋落左d蛋落去 成个汁唔会稀冧冧 软壳蟹唔够脆身 但调味好香炸鸡软骨个酱佢捞左是拉差+泰式辣酱 呢个配搭几好bor! 重点系佢热辣辣 有杯酒仲正 其实我多么的想饮杯冻野 但我唔饮得

猪颈肉+春卷捞檬

软壳蟹黄咖喱+薄饼