本身比较多亲戚住喺九龙区,特别系东九龙呢边,所以我哋每逢过时过节都成日去观塘食饭!而呢间酒楼系我哋每年一定会去嘅酒楼,而且一定系做节饭!佢嘅地理位置系喺近裕民坊,旧嘅中旅社附近,唔算难揾,又好近地铁站所以都好方便!而我哋每次去到嘅时候都一定会点以下给到美食!由于唔系例牌,所以唔知道确实价钱,因为每次都会视乎我哋出席嘅人数而有所改变,而有啲海鲜亦都会因为时间唔同啲有平有贵!第一个系必点嘅烧脆鳝。佢外脆内软,而且啖啖都有好香嘅蜜糖味,我哋每次都会食得晒成盘,系如果再有会继续放入口嘅程度,绝对唔系夸张!不过要提提大家,如果想食呢道菜,系要预先订的!令一道就系我哋好钟意食嘅猪手配发菜蚝屎生菜,猪手已经整到好林,好易入口,仲有大大只嘅蚝屎,又好意头又好食,而最后另外一碟我哋必点嘅就系冰镇鲍鱼!呢碟都要预先订,因为制作要啲时间又要整返动去,但系佢哋真系整得又甜又辣林又好食,值得我哋每年都去食至少一次!但系因为我哋系10几人嘅份量,除翻开一人都系几百蚊,性价比好高,大家值得一试!同埋系旧式茶楼嘅关系,所以呢度嘅伙计都比较有人情味,我哋每次去都会送甜品俾我哋,而佢嘅甜品都系做得非常出色的!

林又好食,值得我哋每年都去食至少一次!