2020-05-27 962 浏览
寻日同同事去食lunch。环境都几得意, 有一幅俾人画昼同留言既墙 (满晒架啦) 我嗌咗石头锅饭, 佢地嗌咗五花肉饭 & 牛仔骨饭。石头锅饭黎先, 好食既, D 料好多, 个石锅好够热, 黎到有饭焦, 好正!! 再黎五花肉饭, 份量好多, 女同事食唔晒再过多5分钟, 牛仔骨都未到, 同事饿到扁咗。问staff 话整紧 (我地觉得佢根本就漏单, 无理由咁耐), 再过多10分钟左右先到。食身方面, 系好食既 因为我无食晒个石头锅饭, 问staff 要咗个外卖盒($2), 点知我走果阵唔记得拎, 当然哩个系我既失误。离开唔够15分钟 (我真系有睇时间架) 返再去, 佢话丢咗, ! 我俾得钱要个饭盒, 装起晒d 野, 你地唔觉得个客会返黎拎? 严重d 讲, 你地系丢咗我既个人物品, 你地仲系明知果样我要, 唔通我俾钱买垃圾咩?!! 你地连15-30分钟时间都唔留?!?! 个staff 仲要连句唔好意思/ sorry 都无架 哩间餐厅, 系好食, 如果同事有兴趣我亦会再黎, 不过今次经验真系极差!!!
寻日同同事去食lunch。
环境都几得意, 有一幅俾人画昼同留言既墙 (满晒架啦)
我嗌咗石头锅饭, 佢地嗌咗五花肉饭 & 牛仔骨饭。

再黎五花肉饭, 份量好多, 女同事食唔晒

食身方面, 系好食既
个staff 仲要连句唔好意思/ sorry 都无架

2020-05-19