2020-11-28
嘢食几好食,有创意,会送餐包同埋罗宋汤,罗宋汤好足料,但啲员工真系麻麻。尤其一个女侍应,返工成日都喺度玩,又跳晒舞喺度in, 又玩大声公。一入到去,一个人都冇,呢个女侍应叫我哋坐喺近墙𠮶边,但我哋话想坐窗口𠮶边,佢有啲反白眼,跟住就走咗唔理我哋,有第二个是影继续serve我哋,都算,少事。跟住成日喺度玩,极度唔专业。到我哋差唔多食完(其实我哋仲未食完,只不过已经放慢晒)佢以为我哋食完,佢就用个大声公向住我哋大嗌,话食完野嘅顾客要戴口罩,但𠮶刻我个嘴仲郁紧㖞,你要我带返口罩都算啦,有冇必要要用个大声公来讲呢?识唔识咩叫尊重呢?你觉得有需要你咪行过嚟讲啰,使唔使用大声公等全间餐厅嘅人都听到呢? 同埋其实我哋觉得佢只系想拎个大声公来玩,呢个先系用大声公嘅重点,佢根本全程都喺度玩紧。再讲返上一次我哋带埋BB嚟,我哋嚟到,问佢有冇BB櫈,佢态度好不屑咁话:我哋啲BB櫈抌晒啦,冇BB櫈㗎喇。感觉系佢好唔自在,你哋钟意食咪食,唔钟意食就走啰,咁我哋最后系走嘅,佢系态度系完全系冇所谓,你哋走就走咁款。呢个女侍应真系帮间餐厅倒米啊,如果个老细系重视间餐厅嘅生意,唔该炒咗个女仔啦,侍应一啲都唔专业,好似请
跟住成日喺度玩,极度唔专业。
呢个女侍应真系帮间餐厅倒米啊,如果个老细系重视间餐厅嘅生意,唔该炒咗个女仔啦,侍应一啲都唔专业,好似请返来玩咁