老公今日系附近做野 咁我就带左个仔去呢间Cafe等佢过黎一齐食饭餐汤系南瓜汤 南瓜味唔系好重 唔会好浓好腻 都几岩用来做一餐饭既开头 前菜系慢煮鸡胸柚子汁沙律 个鸡胸煮得真系超林 配上柚子汁味道好夹 觉得系好惊喜既前菜蕃茄浓汤海鲜意大利面 有超多海鲜 分别有生蚝 青口 蚬 虾 另外仲有番茄同菇 送到黎热辣辣 超香番茄味 如果可以收多少少汁应该会更加入味好食西京烧比目鱼 呢个我系大大推介 个比目鱼真系超好食 烧到恰到好处 鱼肉超嫩 配埋酱汁真系冇得顶 旁边有自家制薯蓉 咖啡菇 沙律菜 我平时麻麻地钟意食薯蓉 呢个连我都觉得唔错甜品拣左cheese cake 芝士味唔浓 但都几好食 个仔都追住食 唔太浓芝士味都可以好放心比佢食见到佢有kids juice 就叫左杯apple juice同个仔share 如果服务员可以问下要唔要加冰 可以就走冰就好啦 老公叫左杯flat white 有拉花个卖相就好好睇餐厅冇BB凳提供 不过个仔今晚都算易控制 服务员好nice 会同我个仔玩 又叫佢乖乖地饮汤啦🤣🤣