2018-12-13 1895 浏览
成日见到好多人排队买外卖,心思思睇下有几好食,呢度有堂食的,呢日经过见到无乜人,见堂食仲有两枱人食紧,有一枱系女士,甘就入左去坐系女士前面张枱,见佢写住乳猪大王,又想食烧鹅,就叫左个双拼(乳猪拼烧鹅)乳🐷皮不够脆,味道尚可——问店员尚有大约一小时收铺,甘差不多收工乳🐷皮不脆可以理解,烧鹅一般,两个味道尚可,不过不失。佢地服务态度不过不失,不是太差,可接受的,不过一路提住够钟收工,真系食到慌失失😰由入去坐底到食既期间,我真系差D想呕🤮事缘系我一路食,斩烧味一位较大年纪和一个较小年纪,两位男士,一老一嫩,与及两位女待应一直说一些男女畏锁的事,这个我懒理,当听吴到,一路食一路好嘈,知道佢地在开玩笑,算吧。🤮后来较年轻的那位斩烧味男士,就讲💩尿,听到有D反胃,点知他说完又说继续再讲💩讲尿,大佬,人地食更嘢架,食嘢讲呢D,我反胃完再想呕🤮!我真系顶吴住lol,由食物到坐大约十分钟,我即刻叫女待应,我用盒拎走,佢以为我食吴晒拎走,系我听住你地讲💩讲尿,重覆又重覆,我真系顶吴信食吴落lol🤮🤮🤮🤮下次米搞我,应该系无下次先啱🤮😓👎
由入去坐底到食既期间,我真系差D想呕🤮
下次米搞我,应该系无下次先啱🤮😓👎