2017-10-14 229 浏览
order左all day breakfast #2 & #3,点知嚟左个#1。揾个waitress同佢讲,佢指住张单话“咪哩个啰”。噢,自己疏忽,冇check单。我话我系叫 #2 & #3,佢讲咗好耐,质疑紧系佢地入错,定系你叫错,讲到尾都系觉得唔系佢地take错order,话换番啱要三、四个字,冇问题,因为我唔食嚟错既嘢。到走𠮶阵,头先既waitress去左收银位,同佢买左个外卖盒,佢话入面(即系用餐区)会有同事帮你。我同其中一个带眼镜既waitress讲要个盒,show埋收据比佢睇,佢行开左,以为佢去攞个盒,结果等左阵,见到佢去左送餐,冇左件事食物不过不失,但系服务态度不敢恭维。佢冇收加一,都唔驶咁真系咁既服务。而家得番一间店,唔知系咪因为啲客觉得回头太难呢

2017-10-14
午餐