2018-01-04
小弟基本上极少写OpenRice review,但今次真系逼到我一定要写!高流湾大大话话去过廿数次,因为食物水准唔错,都会间唔钟去下。今晚同屋企人提早做冬 订左台 6:30 四位。 大家都早到左所以大概6:10就上去攞位。上到去个带位叫我地坐门口走廊第一张,个场基本上系吉既,眼见两张台有人 十张台系吉既,我客气问可否坐埋边靠墙果张四人台?因为呢张走廊台非常逼,两张凳顶住后面既凳,另外两张凳直头系门口走廊上,我有两位系长者,坐得唔方便。个经理走埋黎好寸咁问我有咩可以帮到我。我再问 我地可否坐埋便靠墙果张四人台?因为呢张走廊台非常逼,有两位老人家。呢位经理露出一副不屑又嫌麻烦既表情 把整张台暴力地往门口走廊再拉出一点,然后露出一副 “咁依家满意啦?”既表情。我心谂 你无嘢啊?因为老人家在,所以沈住左气。结果我同我老婆坐入面靠住后面台因为非常逼,老人家根本坐唔入去。佢两老要坐走廊位食风。搞到佢地要著番外套因为好冻。我想问有边个会咁样对待客人,重要系有老人家!重点系我地佢既时候系6:10,当时两张有人 十张无人,大把埋便靠墙四人台,咁都唔可以帮我地调一调?一张都唔可以?最好笑系原本我想调去既四
因为老人家在,所以沈住左气。结果我同我老婆坐入面靠住后面台因为非常逼,老人家根本坐唔入去。佢两老要坐走廊位食风。搞到佢地要著番外套因为好冻。我想问有边个会咁样对待客人,重要系有老人家!重点系我地佢既时候系6:10,当时两张有人 十张无人,大把埋便靠墙四人台,咁都唔可以帮我地调一调?一张都唔可以?最好笑系原本我想调去既四人台 7:40先有人入坐,张台一直空著一个半钟头! 我想问点解唔可以俾我地坐先?一D courtesy 都无。
我只可以话就算食物几好食我都唔会再返黎帮衬,绝对唔会!亦会宣传出去叫所有朋友唔好再去!咁样既服务真系差到极!