2016-01-19 1219 浏览
简单咁讲,贴钱买难受,我食过咁多间餐厅,就算差我都未至于要写劣评,今次唔写,对唔住自己同屋企人!!!!!!2千蚊食啲咁既质素,出面大把好过佢多多声其他野食都唔想讲,重点讲点两块牛扒,一块西冷,一块肉眼,五成熟,竟然可以好似咬紧橡筋咁,切果时难切到呢,有样野要欣赏就系块牛扒五成熟,可以无血之余,仲要好似全熟既感觉,一个字:劲!!!同佢反映意见,佢答我每块牛扒唔同位置个质素都唔同,仲要话因为佢地啲牛扒系无腌过,所以系咁,讲到依度真系燥左,真心讲句,我求其系吉之岛果啲买块扒返屋企煎都唔会咁既口感!服务态度仲衰,我未食完碗野,已经抢住黎收,我唔出声叫停佢,佢都唔停!反映意见果个系老板娘,我未讲完,已经抢住张单收钱,真系好嬲今餐饭!心谂:个老板娘都咁,唔怪得啲伙记系咁,正宗上梁不正下梁歪!!!