明星效应唔可信😩,怪不得无人排队😰,中伏了❗️原本想去隔离「华姐」,但无时间排长龙等位,心谂大利有明星效应,品质应该唔会差太远。今次真系受了教训,以后宁愿挨饿都唔要苦了肚皮。牛腩牛筋清汤腩河粉$57配料同汤头都好足够,但味道同品质差得很👎👎。牛腩无香味,肉质又柴又实,切得好大件,好难咬开,食咗一啖之后,我不其然望一望食紧嘅系牛腩定是煲完汤嘅猪肉😰,真系名不副实。牛筋偏腍,没有太大口感。汤头味道亦好淡🙈,唯一可取系河粉够幼滑。芥兰翠绿新鲜,但煮得太腍。老板娘好有礼貌,但楼面亚姐就不停用各种方法催促人走,包括好大声同等位嘅人讲边张枱食完就走。正当我同朋友夹钱埋单时,亚姐企嚟我哋中间,不停问系唔系食完,我真系忍唔住同佢讲:「我地走啦!你一阵先执枱啦!」😡😡😡永别啦!

牛腩牛筋清汤腩河粉$57